Kontakta oss

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Ring

+46 (0)33 20 59 90

Maila

info@stamko.se

Org. nr.

556315-2585

Adress

STAMKO AB
Box 409, 501 13 BORÅS

Leveransadress

STAMKO AB
Katrinehillsgatan 7, 504 52 BORÅS

Frågor om eget original

Vi tar emot filer med formaten: ai, bmp, doc, docx, eps, gif, indd, jpg, otf, pdf, png, psd, txt, xls, xlsx. Maximal filstorlek 10MB.
Ja, vi hjälper gärna till att skapa en EPS-fil om du inte har det. För att vi ska lyckas skapa en EPS-fil behöver vi förlagan som en stor bild i JPEG-, PDF- eller TIFF-format. Kontakta oss gärna om ni har frågor om er logotyp eller pris!
Vid användning av egen logotype tillkommer en logokostnad på 200:-

Frågor om leverans och frakt

Lagervaror levereras inom 1-3 dagar. Kundanpassade produkter inom 3-7 dagar om inte annat anges.
Stämplar kan skickas från oss samma dag om dom beställs före klockan 11.00.
Små produkter skickas med skrymmande brev och större produkter med posten DPD-företagspaket.

Frågor om pris och betalning

Moms tillkommer på alla priser.
Betalningsvillkor är 30 dagar.

Köpvillkor

Alla standardprodukter säljes med 8 dagars returrätt. Angivna priser är alltid exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss emot eventuella felaktigheter eller tryckfel. Vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar utan föregående meddelande. Aktuella priser uppdateras i vår webbshop.

Leveransvillkor

Lagervaror levereras inom 1-3 dagar. Kundanpassade produkter inom 3-7 dagar om inte annat anges. Om det skulle uppstå något problem eller någon försening så hör vi av oss.

Betalningsvillkor

Fakturabetalning 30 dagar netto. Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditprövning före leverans. Vid en eventuell påminnelse tillkommer en avgift på 50 kr

Priser

Samtliga angivna priser är exklusive moms.

Frakt

Frakt tillkommer på samtliga leveranser. Frakten räknas ut i varukorgen. För större order som inte kan beräknas direkt levererar vi först efter godkännande.

Reklamationer

Om en leverans innehåller skadade eller felaktiga varor ber vi dig omedelbart kontakta kundservice. För kundanpassade varor ansvarar beställaren för eventuella stavfel eller fel på original. Vid fel från vår sida ersätts varan omgående.

En leverantör

...
Har vi ditt original, har du alla möjligheter. Det låter som något vi hittat på, bara för att det skall låta bra, men det handlar om något betydligt större än så. Hos oss kan du beställa skyltar, kuvert, brevpapper, visitkort, etiketter och tryck/gravering på presentreklam från oss, på samma enkla sätt som du beställer stämplar. Du sparar både tid och pengar då vi kan använda ert original till flera produkter. Inget krångel med vilken typ av original som skall användas.

Kundanpassade produkter i webbshopen

Produkter som du beställer ofta lagrar vi på vår hemsida. När du loggar in får du en helt egen meny med egna produkter som går snabbt och enkelt att beställa.

Originalhantering

Vårt unika system att arbeta med individuellt anpassade texter, logotyper och symboler har gjort att vi idag har en kompetens att kunna hantera alla befintliga filformat och program. Att anpassa en logotype från ett stämpeloriginal till ett etikettryck är inga problem. Inte heller att applicera den på 1000 pennor inför en kickoff. Och skulle du behöva konferensblock samtidigt, åker de med på samma gång, utan onödiga omvägar. När ni beställer från oss, lagras logotype med rätt uppgifter i vår originalbank och kan användas till samtliga produkter märkta med denna symbol. Ni behöver alltså inte tänka på att bifoga nya original vid varje beställning.

Vi begär inte att du ska lära dig allt om olika trycktekniker, rastertäthet, färgsystem och upplösning i bilder. Det enda vi behöver för att lägga in ditt original i vårt system är en digital fil, en tidigare trycksak eller ett pappersoriginal. På vår originalavdelning hanterar vi sedan filen och optimerar den individuellt för de olika tryck/gravyrer som den skall göras i.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss! Du hittar kontaktuppgifterna ovan.

Miljö

...
Vi arbetar kontinuerligt med att hitta produkter och tillverkningsmetoder som har minsta miljöpåverkan. Vi kan idag erbjuda flera klimatneutrala produkter.

Kvalitet

...
Ett led i vårt ständigt pågående kvalitetsarbete är att vi nu kan erbjuda arkiv-beständig färg till ett flertal av våra stämpelmodeller.
Kontakta oss